Kemiska Peelingar
NeoStrata


Peelingar

NeoStrata är vetenskapligt avancerad, klinisk beprövad hudvård som utvecklats för att återställa, förbättra och synbart ge huden ett nytt utseende. Behandlingarnas och produkternas unika patenterade teknologier hjälper huden att förnya sig själv. Regelbunda behandlingar ger en jämnare, spänstigare och mer motståndskraftig hud. NeoStratas AHA- och Retinolbehandlingar är mycket effektiva för många olika hudtyper och hudproblem och kan utföras i både ansikte och på kroppen. Varje behandling skräddarsys efter aktuellt behov.

NeoStratas professionella peelingbehandling med AHA eller Retinol

 • Tar bort de torra hudcellerna på ytan som gör att huden ser trött och livlös ut
 • Stimulerar cellförnyelsen
 • Stärker huden
 • Passar även känslig hud
 • Kan med fördel kombineras med andra kosmetiska behandlingar (fillers, botox, laser/IPL mm)
 • Kan göras på ansikte, hals, dekolletage samt händer, rygg, armar och ben
Neostrata aha-peeling

AHA-Peeling

En djuprengörande och cellstimulerande ansiktsbehandling med AHA-peeling och mask. INGÅR: Rengöring, AHA-peeling, mask och avslutande produkter anpassad efter hudtyp samt produktrekommendation.
Kan genomföras var 5-8:e vecka.

Neostrata Retionl peeling skin glow

Retinol-Peeling

En avancerad kraftfull peeling med retinol. Peelingen gör att fina linjer och rynkor blir mindre framträdande, hjälper till att minimera akne, ökar hudens fasthet och ger en jämnare hudton. INGÅR: Rengöring, Retinol-peeling samt produktrekommendation. (Peelingen appliceras på klinik och tvättas av hemma efter verkningstiden.)
Kan genomföras var 6-8:e vecka.

Information inför- och efter behandling

Att tänka på inför din behandling:

 • Uppge till din behandlare om du använder några läkemedel eller annat av betydelse
 • Män bör vara så nyrakade som möjligt, men inte rakade samma dag
 • Behandling genomförs inte på en solsvedd eller av övriga orsaker irriterad hud
 • En NeoStrata behandling påbörjas på klinik och avslutas hemma

Efter din behandling:

 • Du kan gå direkt till arbetet – ingen återhämtningstid behövs
 • Efter all kemisk peeling är det mycket viktigt att undvika solen – du måste alltid använda hög solskyddsfaktor den första veckan efter en kemisk peeling då huden är något mer solkänslig 
 • Efter en AHA-peeling kan huden i enstaka fall få en lätt rodnad och eventuellt fjälla i ett par dagar – beroende på peelingstyrka och hudens tillstånd rekommenderar din behandlare vilka produkter du ska använda direkt efter behandlingen
 • Efter en Retinol-peeling börjar huden ofta fjälla efter 2-3 dagar och den kan vara extra känslig och få rodnad – dDetta går över efter ca en vecka. 
 • I enstaka fall kan det också förekomma sårskorpor

Neostratas syraprodukter

Glykolsyra - AHA

Är en naturlig beståndsdel i sockerröret. Den exfolierar huden, förbättrar cellförnyelsen, jämnar ut pigmenteringar i huden, minskar porstorleken och hjälper till att släta ut fina linjer och rynkor.

Glukonolakton - PHA

Är en verksam antiaging-ingrediens som inte irriterar huden, inte ens för patienter med kliniskt bevisad känslig hud, så som rosacea eller som har gjort kosmetiska ingrepp.

Citronsyra - AHA

Finns naturligt i citrusfrukter och är en effektiv alfahydroxisyra som har skyddande antioxiderande antiaging-effekter. Hjälper till att reparera tecken på solskador och elastos på grund av solstrålning, genom att förbättra kvaliteten på de elastiska fibrerna och öka innehållet av glykosaminoglykaner (GAGs) i huden, vilket bidrar till så att huden ser fastare ut.

Laktobionisk- & Maltobionisk syra – PHA

Den nyaste generationens PHA som är idealisk för alla hudtyper, och särskilt för torr och känslig hud. Utvinns från mjölk- eller maltsocker. Dessa syror är mycket milda, barriärstärkande, cellförnyande och hjälper till att reparera huden samt minimera inklusive fina linjer, rynkor, ojämn pigmentering, förstorade porer och ojämn hudstruktur.

Mandelsyra - AHA

Är en fettlöslig alfahydroxisyra som utvinns från mandlar. Den absorberas lätt av fet hud, vilket gör den extra effektiv i produkter för denna hudtyp. Mandelsyra har även naturliga antibakteriella fördelar och om den används regelbundet bidrar den till att göra huden mindre fet utan att den torkas ut.


Retinol-Peeling

Retinol är en form av A-vitamin som effektivt hjälper till att minimera ålderstecken så som rynkor och ojämn pigmentering. I huden verkar retinol genom att stimulera cellförnyelsen och kollagenproduktion vilket ger en fastare hud.Inför behandling med peeling är det viktigt att du läser vår informationssida kring behandlingen, då sidan innehåller viktig information för att du ska få så bra resultat som möjligt av din behandling

Läs mer på länken nedan

error: OBS: Innehåll går inte att kopiera !!