Köp- och leveransvillkor

Priser

Moms ingår i priset med för närvarande 25%. Totalkostnaden för köpet kommer att framkomma tydligt innan slutlig beställning och kommer att inkludera samtliga kostnader förenade med köpet, inklusive eventuella porto-och fraktkostnader.

Betalningsalternativ

I kassan kan du välja mellan betalsätten kortbetalning eller Klarna.

Klarna

Vi erbjuder dig att använda Klarna som betalningsalternativ. Klarna har ett antal olika möjligheter att betala för din order – betala direkt, betala inom 14 dagar, samt delbetalning. Fullständiga villkor finns på https://www.klarna.com/se/villkor/.

Frakt och leverans

Frakt sker av Postnord. Fraktkostnad är 59 kr per beställning. Hos oss har du alltid möjlighet till FRI FRAKT när du handlar för minst 800 kr. Normal leveranstid är mellan 5–10 arbetsdagar. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor i obruten förpackning utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Returfrakten betalas av dig och är för närvarande 59 kr. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se.

Returadress

Stockholm Estetik & Hälsa AB
Åsastigen 22
132 35 Saltsjö-Boo

Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om max 200 kr beroende på vikt om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning ovan.

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL). Uppgifter som kan knytas till dig som person kommer aldrig att bli tillgänglig för andra verksamheter eller kopplas till andra, externa register. Du hittar vår integritetspolicy här.

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

Force Majeure

Stockholm Estetik & Hälsa är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra förpliktelser enligt detta avtal, om ”force majeure” inträffar. Som force majeure räknas till exempel naturkatastrof, lagändringar, strejk, sabotage, brand eller andra omständigheter som parterna inte råder över. Detsamma gäller vid plötsliga förändringar gällande krav som avser märkning av produkter t.ex. varningstexter, säljförbud eller beslut från myndigheter som påverkar marknaden och produkter i negativ riktning eller en onormal nedgång i marknaden.

error: OBS: Innehåll går inte att kopiera !!