Priser

Erbjudande, rabatt, botox, fillers, profhilo, microneedling

Passa på att ta hand om din hudhälsa lite extra. NU har vi 20% rabatt på samtliga behandlingar hela mars 2021

Vi är en klinik för alla – man, kvinna, senior som junior, oavsett om behovet är litet eller stort!
Vi utför behandlingar med hög kvalitet, där du känner dig sedd, hörd och delaktig i din behandling. 

1

Passa på att ta hand om din hudhälsa lite extra med våra rabatterade årliga paketerbjudanden!

Vi är en klinik för alla – man, kvinna, senior som junior, oavsett om behovet är litet eller stort!
Vi utför behandlingar med hög kvalitet, där du känner dig sedd, hörd och delaktig i din behandling. 

Estetiska behandlingar med
fokus på naturligt resultat

Alltid med dig i centrum

Huden är kroppens största organ och som många andra delar av vår kropp behöver huden stöd och omtanke för att vara stark och frisk.

För oss på Stockholm Estetik & Hälsa är det därför väldigt viktigt att tänka preventivt och ge huden de bästa förutsättningarna. Vi har alltid en dialog med våra kunder för att både höra om dina önskemål och ge förslag på behandlingar efter just din huds förutsättningar.

Vårt främsta fokus är att arbeta med behandlingar och produkter (bland annat hyaluronsyra, vitaminer och mineraler) som stärker och hjälper kroppens egen produktion av ämnen som bidrar till t ex ökad fukt och förbättrar hudens elasticitet. Det bidrar till en starkare och friskare hud.

Konsultation

Rabatterade årliga paket

För dig som gör behandlingar regelbundet erbjuder vi attraktiva rabatter för ett eller flera behandlingspaket där du köper flera behandlingar på en gång som gäller ett år från inköp. Då bokar vi upp samtliga tillfällen och du erhåller lämpliga mellanrum för dina behandlingar. 

För att köpa ett paket, boka en enstaka behandling och skriv i kommentarsfältet vid bokningen att du önskar ett paket. 

*rabatt på ordinarie paketpriser som i sig redan är rabatterade jämfört med enstaka behandlingar
**besparing jämfört med ordinarie paketpriser

Skinbooster
(Vitaminer, mineraler & hyaluronsyra)

Skinbooster är en kraftfull boost för din hud. Den består av mer än 50 olika vitaminer, mineraler och aminosyror, samt hyaluronsyra. Skinbooster injiceras i huden och bidrar till att stabilisera huden, ger ökad lyster och elasticitet, återfuktar, samt förbättrar hudens grovhet. Dessutom bidrar skinbooster till att skydda och reparera skador orsakade av UV-strålning.

Rekommenderade behandlingsintervall är fyra behandlingar med tre veckors mellanrum mellan varje behandling. Resultatet av behandlingen kan vara mellan 3 och 6 månader och därför rekommendera vi två behandlingscykler per år.

Det är en fin kombinationsbehandling med microneedling där vi gör en en eller två behandlingar med skinbooster i anslutning med en microneedlingkur.

Microneedling med Dermapen4

Antal behandlingstillfällen varierar men ofta krävs det ca 6 behandlingstillfällen, var på vi rekommenderar att du köper ett rabatterat årligt paket. (Se priser under ”rabatterat årligt paket”

Önskas kemisk peeling vilket leder till en djupare och kraftfullare behandlingseffekt på t ex pigmenteringar, stora porer, samt gör huden mer stabil, en jämnare struktur och hudton samt med en ökad lyster. Vid kemisk peeling tillkommer 300 kr per behandlingstillfälle.

När du gör en microneedling hos oss rekommenderar vi att du tar en paus med dina eget inköpta produkter, om det inte är köpta hos oss för att få bästa möjliga behandlingseffekt. 

Inför behandlingar är det viktigt att du läser vår informationssida kring behandlingen, då sidan innehåller viktig information för att du ska få så bra resultat som möjligt av din behandling

Läs mer på länken nedan

error: OBS: Innehåll går inte att kopiera !!