Priser

Behandlingskort 15% nacka nyagatan5 stockholm estetik och halsa

Behandlingskort

Ta hand om din hudhälsa lite extra genom att köpa ett behandlingskort!
Kortet ger dig 15% rabatter på samtliga behandlingar och 10% på samtliga produkter

Nu lanserar vi behandlingskort på Stockholm Estetik & Hälsa!

För att ta hand om vår kropp på bästa sätt behövs regelbundenhet, som bland annat träning, sömn och balanserad kost. Detsamma gäller såklart din hudhälsa! Återkommande behandlingar ger bästa förutsättningar för att erhålla ett så bra resultat som möjligt.

Behandlingskortet ger dig ökad flexibilitet samt fördelaktiga priser på behandlingarna och  hudvårdsprodukterna.

Konsultation är obligatorisk vid Laser och injektionsbehandlingar

Konsultation måste alltid ske inför din laserbehandling och injektionsbehandling, för att vi tillsamans i lugn och ro pch på bästa sätt ska kunna planera din behandling.!

Konsultation är obligatoriskt vid injektionsbehandlingar hos sjuksköterska om du är ny kund hos oss eller om det har gått > 6 månader sedan din senaste behandling hos oss.

OBS - sedan 1 juli 2021 är en konsultation och 48 timmars betänketid obligatorisk innan en injektionsbehandling om du inte gjort en likadan behandling som du nu önskar boka under de senaste sex månaderna hos oss.​

Återbesök

Återbesök fysiskt som online ingår vid vissa botoxbehandlingar.  Vid övriga behandlingar tillkommer behandlingskostnad.

Det tar ca 14 dagar ibland upp till 20 dagar innan en botoxbehandling har etablerat sig helt. Därför vill vi att du först efter 10-14 dagar tittar och ser ifall ett behov finns för återbesök. Du bokar ditt återbesök själv på Boka Direkt.

Uteblivet besök

Av- och ombokning ska ske senast 24 timmar innan det planerade besöket. Sker av- eller ombokning senare än 24 timmar innan det planerade besöker debiteras en avgift.

Av- och ombokning sker via Boka Direkt – antingen genom knappen nedan eller via deras app.

Frysbehandling - godartade hudförändringar

Vid behandlingar av fler hudförändringar tillkommer 200 kr per hudförändring om detta sker vid samma behandlingstillfälle

Laser hårborttagning - kvinna

Laser hårborttagning - man

Laser hårborttagning - paket kvinna

Laser kärl

Laser pigment

Laser Genesis

Laser Akne

Laser Vårta

Laser Nagelsvamp

Botox

Microtox med eller utan skinbooster

Profhilo & Hydrobooster

Områden som vanligtvis behandlas är ansikte, hals och/eller händer.

Skinbooster (vitaminer, mineraler & hyaluronsyra)

Skinbooster bidrar till att stabilisera huden, ger ökad lyster och elasticitet, återfuktar, samt förbättrar hudens grovhet. Dessutom bidrar skinbooster till att skydda och reparera skador orsakade av UV-strålning. Rekommenderade behandlingsintervall är fyra behandlingar med tre veckors mellanrum mellan varje behandling två gånger om året.

Områden som vanligtvis behandlas är ansikte, hals och/eller händer.

Microneedling SkinPen

Antal behandlingstillfällen varierar men ofta krävs det ca 3 – 6 behandlingstillfällen/kur var 2-4:e vecka beroende på behandlingsindikation.

OBS! När du gör en microneedling hos oss ingår det ALLTID eftervårdsprodukter från SkinPen som skyddar, lugnar och återfuktar huden.

 • Produkt nr 1 ska användas dag ett, dvs samma dag efter din behandling.
 • Produkt nr 2 ska användas från dag två och gärna i 48h.
 • Efter de 48h rekommenderar vi att du använder serien Restore från Neostrata i minst 1v, för att sedan gå över till dina andra produkter från Neostrataserien eller dina produkter som du använder dagligen.

I våra ansiktsbehandlingar använder vi produkter från Neostrata och Exuviance. Vi bestämmer val av produkter efter varje kunds behov. 

 

Ansiktsbehandlingar med Neostrata & friskvårdsmassage ansikte

Fillers

Alla produkter innehåller ultraren hyaluronsyra som enkelt och naturligt tas upp i huden och ger naturligt fastare konturer, lyft och återfuktning.

Hyalase borttagning av fillers

Skleroterapi

YumiLashes & YumiBrows

Ögonfrans- & brynsfärgning

Borttagning av stygn (suturer)

Behandlingskort

Vi erbjuder nu våra kunder att köpa ett behandlingskort, som du laddar med valfritt belopp (minst 10 000 kr). Du betalar med behandlingskortet i kassan och erhåller då 15% rabatt på de utförda behandlingarna samt 10% rabatt på hudvårdsprodukter du köper på kliniken. OBS! Behandlingskorten kan inte kombineras med andra erbjudanden/rabatter.

Självklart hjälper vi dig att sätta upp en behandlingsplan som är personligt anpassad efter dina förutsättningar och önskemål! Boka en konsultation så planerar vi fram den bästa behandlingsplanen för just dig!

Behandlingskortet kan användas under 18 månader från det datum du laddar det vilket ger oss gott om tid att planera vilka behandlingar du bör göra och tidpunkten för dessa.

Inför behandlingar är det viktigt att du läser vår informationssida kring behandlingen, då sidan innehåller viktig information för att du ska få så bra resultat som möjligt av din behandling

Läs mer på länken nedan

Mia personligt

Jag bor i Saltsjö-Boo, har en dotter och sambo.

Älskar att resa, då olika kulturer fascinerar mig. Jag är också intresserad av kost och hälsa samt gillar att spela tennis.

Hudvård för mig är viktigt pga att huden är kroppens största organ, och den avspeglar hur vi mår både på in/utsida och har med egen erfarenhet sett vad en sund hud kan göra åt en dålig självkänsla.

Mia utbildningar

 • 2006 KY-utbildning med inriktning hudvård 
 • 2007 Egen företagare sedan 2007 och arbetade då med ansiktsbehandlingar, pedikyr, manikyr, massage och kroppsbehandlingar, har även arbetat på skepparholmens Spa.
 • 2009 Exuviance produkt o behandlings -utbildning
 • 2022 Utbildning i Neostratas hudvårdsprodukter för hemmavård samt i behandling på klinik inkl kemiska peels (HBS Nordic)
 • 2022 Laserutbildning Cutera Excel HR (Go North Medical)

Hannah utbildningar

Mer Information kommer inom kort.

 • 1999 Undersköterskeutbildning (Katarina Västra)
 • Arbetat inom palliativ vård och ASIH
 • 2022 Utbildning i Neostratas hudvårdsprodukter för hemmavård samt i behandling på klinik inkl kemiska peels (HBS Nordic)
 • 2022 SkinPen microneedling (Noscomed)
 • 2022 Laserutbildning Cutera Excel HR (Go North Medical)

Hannah personligt

Jag bor i Saltsjöbaden med min man och mina tre barn. 

Jag har lång erfarenhet inom vården som undersköterska inom olika områden. Arbetar extra på ASIH samt inom palliativ vård. Jag  har alltid haft ett stort intresse för hudvård dels pga att jag själv har en känslig hud och med den erfarenheten vet hur viktigt det är att ta hand om huden samt få rätt behandling och vård för huden. 

Emilie personligt

Jag bor i Nacka med mina barn och hundar.

Jag har lång erfarenhet av detaljhandeln, framför allt e-handel. Jag har sedan 2010 jobbat på företag som bland annat Odd Molly och Yoga Girl. 2021 blev jag certifierad Social Media Manager.

Huden för mig har alltid varit viktig då jag har haft ganska känslig och fuktfattig hud. Idag har jag efter professionell hjälp av SEH och kunskap om rätt hudvårdsmärken fått en fantastisk hud som mår bra och är frisk.

VD och grundare av Digital Solutions Sthlm samt utbildningssamordnare och marknadsansvarig på Stockholm Estetik & Hälsa .

Emilie utbildningar

Mer information inom kort

 • 2021 Digital Solutions Sthlm. (VD coh grundare av DSS)
 • 2022 Social Media Manager (Social Media Academy)

Caroline personligt

Jag är ursprungligen skåning men bor numera i Hägerstensåsen i södra Stockholm. Har en pojkvän och hans två tonårstjejer i Norrtälje. Jobbar också på blodbussen i Stockholm. 

Älskar att resa och upptäcka nya platser, kulturer och träffa nya människor. Personlig utveckling och spendera mycket tid i naturen och vid havet. Yoga, dans, musik och att få umgås med vänner och familj ger mig mycket energi. Padel är ett nyfunnet intresse, som både är socialt och superkul. 

Jag har lång erfarenhet inom vården och har jobbat inom de flesta områdena. Har alltid haft ett stort intresse för hudvård, då jag själv har en känslig hud med tidigare problem av eksem och irritation. Hudvård och hälsa går hand i hand och speglar vårt mående. 

Caroline utbildningar

 • 2008 Folkhögskola, Idrott och Hälsa, (Bosön Lidingö)

 • 2011 Sjuksköterska kandidatexamen, (KI Stockholm) 

 • 2018 International yoga och meditation teacher 200 h, (Malmö) 

 • 2018 Kurs microneedling, (FormaVita Stockholm)

 • 2019 Yinyogalärarutbildning 50 h, (Stockholm)

 • 2021 Utbildning HLR instruktör, (KI Stockholm) 

 • 2022 Livscoachutbildning

 • 2022 YumiLashes, YumiBrows, YumiFeet (Yumi Beauty)

Emma utbildningar

 • 2018 – 2022 Coop
 • 2020 utbildning i laslift- och browlift arbetat med färgning och formning av fransar och bryn
 • 2022 YumiLashes, YumiBrows, YumiFeet (Yumi Beauty)

Emma personligt

Bor i Nacka, fokus på träning och vänner.

Jag har alltid varit intresserad av hudvård, smink, färg och form.

Då jag i tonåren fick mycket akne så försökte jag hitta en lösning på det. Jag testade lite olika produkter men efter att jag  började med Neostrata Clarify produkter så mår min hud mycket bättre. Sedan har jag även fått skinpen behandlingar för att miska ärren som uppstod efter aknen och de har minskat mycket.

Jag vet med egen erfarenhet att huden behöver hjälp för att hålla sig  stark och frisk. 

Sofia personligt

Bor i Nacka, är gift och har tre barn. Älskar att dansa då det ger så mycket glädje och energi men har även på senare tid börjat träna lite mix  av olika kampsporter vilket är jätteroligt.

VD och grundare av Stockholm Estetik & Hälsa.
Startade upp Stockholm HLR & Hälsa AB 2018 och började då arbeta som konsult på ett HVB-hem som jag fortfarande arbetar för. Dessutom utbildade jag företag i Första hjälpen och HLR.

Under 2020 sålde jag HLR-företaget och startade samma år Stockholm Estetik & Hälsa AB. Efter egen informationssökning om huden samt mina egna problem med fet, aknebenägen hormonell hud samt min Typ 1 diabetes, fick jag ett stort intresse runt hudens uppbyggnad och betydelse för vår kropp, samt de sjukdomar huden kan råka ut för. 

Huden är det som skyddar oss och ska hållas stark och frisk länge. Det är ett organ som tydligt syns utåt ifall det mår bra eller inte. Jag insåg tidigt vikten av att arbeta förbyggande med huden för en starkare, friskare hud i bättre kondition – helt enkelt förbättra hudhälsan.

Sofia utbildningar

 • 2006 Sjuksköterska Kandidatexamen (Karolinska Institutet)
 • 2019 Magisterexamen i Arbete & Hälsa (Karolinska Institutet)(företagssjuksköterska)
 • 2017 Utbildad HLR-instruktör via Sjuksyrra AB
 • 2019 Utbildad Första hjälpen och HLR-instruktör (HLR-Konsulten)
 • 2020 Grundkurs i microneedling, skleroterapi, filler Aliaxin, stylage, Juvederm, botulinumtoxin Vistabel, microbotox Vistabel (Injektion och hälsa)
 • 2020 Grundkurs i Profhilo och filler Aliaxin (IBSA)
 • 2020 Avancerad kurs i filler Aliaxin (IBSA)
 • 2020 Dermapen microneedling (MM Skin care)
 • 2020 Grundkurs Botulinumtoxin Vistabel (Beautyfill)
 • 2020 Grundkurs filler Stylage (Beautyfill)
 • 2021 Grundkurs Viscoderm skinkó och skinkó e (IBSA)
 • 2021 Avancerad kurs i Profhilo (IBSA)
 • 2021 Grundkurs filler Aliaxin och Botulinumtoxin Vistabel (Dr Wrinkle Academy)
 • 2021 Avancerad kurs Botulinumtoxin Vistabel (Dr Wrinkle Academy)
 • 2021 Avancerad kurs i filler läppar Aliaxin (Dr Wrinkle Academy)
 • 2021, 2022 Utbildning i Neostratas hudvårdsprodukter för hemmavård samt i behandling på klinik inkl kemiska peels (HBS Nordic)
 • 2021 Komplikationskurs (Dr Wrinkle Academy)
 • 2022 SkinPen microneedling (Noscomed)
 • 2022 Laserutbildning Cutera Excel HR (Go North Medical)
 • 2022 Aliaxin läppar workshop (IBSA)
 • 2022 Kurs i Botulinumtoxin Bocouture (Noscomed Asthetic Institut)
 • 2022 Aliaxin tinning, nasojugal vecket workshop (IBSA)
 • 2022 YumiLashes, YumiBrows, YumiFeet (Yumi Beauty)
 • 2022 Viscoderm Hydrobooster & Profhilo Combinational Protocol Masterclass (IBSA)
 • 2022 Aliaxin Midface Rejuvenation Hands-On Workshop (IBSA)
 • 2022 Aliaxin Perioral Hands-On Workshop (IBSA)
error: OBS: Innehåll går inte att kopiera !!