Profhilo

Profhilo

Profhilo är en behandling som passar alla!

Profhilo är en stabiliserad injicerbar produkt som är baserad på hyaluronsyra som motverkar slapphet i huden. Den stärker, stramar upp och återfuktar huden.

Behandlingsområden är bland annat ansikte, hals, dekolletage och händer där resultatet ger ett mer fylligare, slätare och ungdomligare utseende. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.
Profhilo Naturliga resultat Nacka

Behandlingsområden

Profhilo är en injicerbar förebyggande behandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorat sin elasticitet och fasthet med ålder. Hyaluronsyra är en naturligt förekommande substans som produceras i vår kropp, den finns i hud, leder och annan bindväv. Dess roll är att behålla fukt i kroppen och hjälpa till med kollagenproduktion. Den kan hålla upp till 1 000 gånger sin vikt i vatten vilket gör den idealisk för att bindande fukt i huden. Med ålder minskar dock hyaluronsyraproduktionen och huden ser mattare ut och dehydreras, med fina linjer och rynkor som en oundviklig följd.

Ofta ser vi en omedelbar märkbar förbättring av hudton och återfuktning, samt en ökad fasthet och minimering av linjer.

Vanligaste  behandlingsområdena är ansikte, hals, dekolletage, armar, händer och knän, men även andra områden kan behandlas där resultatet ger ett mer fylligare, slätare och ungdomligare utseende.

Profhilo Stockholm Estetik och Hälsa

Ansikte, hals, dekolletage

Profhilo Händer Nacka

Händer, armar, knä

Profhilo Övriga Områden Nacka

Övriga områden

Före- och efterbilder

Profhilo före efter Nacka
Profhilo Före Efter Nacka
Profhilo Före Efter Nacka

Produkten

Profhilo (IBSA) är en stabiliserad hyaluronsyrabaserad produkt med den högsta koncentrationen av hyaluronsyra (HA). BAP-teknik används (Bio Aesthetic Points) där noggrant utvalda injektionsställen i ansiktet, halsen eller handryggen behandlas för att maximera effekten och ge en mer säker injektion. Profhilo ges via injektion och produkten finns kvar i huden i ca 28 dagar och via långsam frisättning av HA aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin.

Den ger en tydlig, positiv uppstramande och lyftande effekt på vävnaden samt hudkvalitén och återfuktar huden så att fuktbalansen förbättras. Injektionsbehandlingen genomförs med BAP-tekniken som maximerar effekten i områdena runt och under hakan. BAP-tekniken är en standardiserad teknik utvecklad för Profhilo.

Profhilo fördelas jämnt, utan att klumpar bildas. Efter injektionen fortsätter Profhilo att flyta ut under huden och fortsätter där att dra till sig fukt med en fylligare, fastare och slätare hudstruktur som resultat.

När det gått ca en månad bör en uppföljande behandling göras för att uppnå bästa resultat. Det tar ca 2-3 månader innan önskat resultat är uppnått, och resultatet håller i ca 4-6 månader varefter det är dags för en kompletterande behandling.

Inför behandling med Profhilo är det viktigt att du läser vår informationssida kring behandlingen, då sidan innehåller viktig information för att du ska få så bra resultat som möjligt av din behandling

Läs mer på länken nedan

error: OBS: Innehåll går inte att kopiera !!