Ansiktsbehandlingar & friskvårdsmassage ansikte

Våra traditionella ansiktsbehandlingar rengör huden på djupet genom att avlägsna fett, ytliga partiklar och förbereder huden inför din behandling. Vi utför en hudanalys som avgör hudtyp och bestämmer val av produkter till behandlingen. Peeling/exfoliering, som vi använder, avlägsnar döda hudceller och stimulerar cellförnyelse, ökar kollagenet och stärker upp elastinet.

Ansiktsmassagen ger dig en avslappnande stund som lugnar dig och din hud samtidigt som den ökar cirkulationen. Våra ansiktsmasker har många funktioner, t ex återfuktar, mjukgör, motverkar ålderstecken, piggar upp trött och glåmig hud, och ger en avslappnande effekt åt ansiktets muskler

"Unna dig själv eller någon du håller kär en avkopplande och uppfriskande ansiktsbehandling"

Ansiktsbehandlingar inklusive ansiktsmassage och peelingbehandling med AHA eller Retinol

NeoStrata är vetenskapligt avancerad, klinisk beprövad hudvård som utvecklats för att återställa, förbättra och synbart ge huden ett nytt utseende. Behandlingarnas och produkternas unika patenterade teknologier hjälper huden att förnya sig själv. Regelbundna behandlingar ger en jämnare, spänstigare och mer motståndskraftig hud. NeoStratas AHA- och Retinolbehandlingar är mycket effektiva för många olika hudtyper och hudproblem, och kan utföras i både ansikte och på kroppen. Varje behandling skräddarsys efter ditt behov.

 • Tar bort de torra hudcellerna på ytan som gör att huden ser trött och livlös ut
 • Stimulerar cellförnyelsen
 • Stärker huden
 • Passar även känslig hud
 • Kan med fördel kombineras med andra kosmetiska behandlingar (fillers, botox, laser/IPL mm)
 • Kan göras på ansikte, hals, dekolletage samt händer, rygg, armar och ben
Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling Ansiktsmassage

En djuprengörande ansiktsbehandling med mekanisk-peeling, ansiktsmassage och avslutar med en avkopplande ansiktsmask.

INGÅR: - Rengöring - Hudanalys - Peeling/Exfoliering - Ansiktsmassage
-Ansiktsmask
- Avslutande produkter anpassad efter hudtyp & produktrekommendation

Neostrata aha-peeling retinol-peeling

Ansiktsbehandling AHA

En djuprengörande och cellstimulerande ansiktsbehandling med AHA-peeling och mask.

INGÅR:
- Rengöring
- Hudanalys
- AHA-peeling
(med möjlighet till ansiktsmassage och ansiktsmask)
- Avslutande produkter anpassad efter hudtyp samt produktrekommendation.
Kan genomföras var 5-8:e vecka.

Neostrata Retionl peeling skin glow

Ansiktsbehandling Retinol

En avancerad peeling med retinol. Peelingen gör att fina linjer blir mindre framträdande, minimera akne, ökar hudens fasthet och ger en jämnare hudton.

INGÅR:
- Rengöring, Retinol-peeling samt produktrekommendation (peelingen appliceras på klinik och tvättas av hemma efter verkningstiden).
Kan genomföras var 6-8:e vecka.

PTX erbjudande

PRX-T33-
Behandling

Produkten droppas på huden för att sedan masseras in i huden med en speciellt utformad massageteknik. Förutom en djup återfuktning och stimulans av hudens egna kollagenproduktion och cellförnyelse, så reducerar PRX rynkor och fina linjer, reducerar ärrbildning, minskar på pigmenteringar, förbättrar solskador, återskapar hudens fyllighet och jämnar ut hudtonen.
Vi rekommenderar en kur på tre behandlingar med ca en veckas mellanrum.
Eftersom PRX stärker effekten av injektionsbehandlingar kan den med fördel användas i kombination med t ex en muskelavslappnande behandling.

Information inför- och efter behandling

Att tänka på inför din behandling:

 • Uppge till din behandlare om du använder några läkemedel eller annat av betydelse
 • Män bör vara så nyrakade som möjligt, men inte rakade samma dag
 • Behandling genomförs inte på en solsvedd eller av övriga orsaker irriterad hud
 • En NeoStrata behandling påbörjas på klinik och avslutas hemma

Efter din behandling:

 • Du kan gå direkt till arbetet – ingen återhämtningstid behövs
 • Efter all kemisk peeling är det mycket viktigt att undvika solen – du måste alltid använda hög solskyddsfaktor den första veckan efter en kemisk peeling då huden är något mer solkänslig 
 • Efter en AHA-peeling kan huden i enstaka fall få en lätt rodnad och eventuellt fjälla i ett par dagar – beroende på peelingstyrka och hudens tillstånd rekommenderar din behandlare vilka produkter du ska använda direkt efter behandlingen
 • Efter en Retinol-peeling börjar huden ofta fjälla efter 2-3 dagar och den kan vara extra känslig och få rodnad – dDetta går över efter ca en vecka. 
 • I enstaka fall kan det också förekomma sårskorpor

Glykolsyra - AHA

Är en naturlig beståndsdel i sockerröret. Den exfolierar huden, förbättrar cellförnyelsen, jämnar ut pigmenteringar i huden, minskar porstorleken och hjälper till att släta ut fina linjer och rynkor.

Glukonolakton - PHA

Är en verksam antiaging-ingrediens som inte irriterar huden, inte ens för patienter med kliniskt bevisad känslig hud, så som rosacea eller som har gjort kosmetiska ingrepp.

Citronsyra - AHA

Finns naturligt i citrusfrukter och är en effektiv alfahydroxisyra som har skyddande antioxiderande antiaging-effekter. Hjälper till att reparera tecken på solskador och elastos på grund av solstrålning, genom att förbättra kvaliteten på de elastiska fibrerna och öka innehållet av glykosaminoglykaner (GAGs) i huden, vilket bidrar till så att huden ser fastare ut.

Laktobionisk- & Maltobionisk syra – PHA

Den nyaste generationens PHA som är idealisk för alla hudtyper, och särskilt för torr och känslig hud. Utvinns från mjölk- eller maltsocker. Dessa syror är mycket milda, barriärstärkande, cellförnyande och hjälper till att reparera huden samt minimera inklusive fina linjer, rynkor, ojämn pigmentering, förstorade porer och ojämn hudstruktur.

Mandelsyra - AHA

Är en fettlöslig alfahydroxisyra som utvinns från mandlar. Den absorberas lätt av fet hud, vilket gör den extra effektiv i produkter för denna hudtyp. Mandelsyra har även naturliga antibakteriella fördelar och om den används regelbundet bidrar den till att göra huden mindre fet utan att den torkas ut.


Retinol-Peeling

Retinol är en form av A-vitamin som effektivt hjälper till att minimera ålderstecken så som rynkor och ojämn pigmentering. I huden verkar retinol genom att stimulera cellförnyelsen och kollagenproduktion vilket ger en fastare hud.Inför behandling med peeling är det viktigt att du läser vår informationssida kring behandlingen, då sidan innehåller viktig information för att du ska få så bra resultat som möjligt av din behandling

Läs mer på länken nedan

Marzena utbildningar

Utbildning:

 • 1985-1987 Hudterapeut-lärling på Studio Naturskön, Lidingö

 • 2011-2012 Elisabethskolans Hud & SPA-terapeututbildning med CIDESCO-diplom

 • 2015 Dermapromedicals utbildning/certifiering i medicintekniska kemiska peels klass 3

 • 2015 Dermapromedicals utbildning/certifiering för microneedling med medicintekniskt klassade Dermastamp

 • 2021 Dermapromedicals utbildning/certifiering för PRX33

Marzena personligt

Jag heter Elisabeth Sommarström, är auktoriserad hudterapeut med över 30 års branscherfarenhet och medlem i SHR. Min vision är att alla kan få en friskare och starkare hud utifrån sina individuella förutsättningar, med rätt hemvård, regelbundna behandlingar hos en välutbildad hudterapeut och kunskap om kostens betydelse för hudhälsan.

Hudvården ska vara enkel, effektiv, säker och individanpassad. ”Less is more” om huden själv får bestämma. När du anförtror ditt ansikte i mina händer ska du känna dig trygg, få en avkopplande stund och massor av nya insikter och kunskap med dig hem. Hos mig finns inga statiska standardlösningar. Varje moment skräddarsys utifrån dina behov.

En av mina specialiteter är den känsliga och inflammerade huden med ex rosacea, perioral dermatit eller akne. Med kunskap om grundorsaker och triggerfaktorer kan man dämpa inflammationerna och få fina och bestående resultat, ofta utan att behöva ta till starka mediciner.

Mina ledord är: Resultat – Trygghet – Njutning

Marzena personligt

Jag har så långt tillbaka jag kan minnas alltid haft ett intresse för hudvård, smink och allt som hör därtill. Det bara växte när jag i tonåren började kämpa med problemhud och pigmenteringar. Det påverkade bland annat min självkänsla, vilket var en av anledningarna till att jag år 2021 beslutade mig att ta det till nästa steg och utbilda mig till hudterapeut. Detta för att kunna hjälpa människor med deras hudproblem, svara på frågor angående huden eller bara ge mina kunder en lugn stund. Att se resultat som speglas inte bara på utsidan men även insidan är varför jag älskar detta yrke så pass mycket.

I slutet av 2022 så blev jag färdigutbildad hudterapeut och ser nu verkligen fram emot att få fortsätta denna resa, med inte bara mina kollegor, utan även ni kunder på Stockholm Estetik och Hälsa.

Marzena utbildningar

Utbildning:

 • 2021-2022 Utbildad till hud- och spaterapeut på International beauty school of Sweden
 • 2022 CIDESCO diplomerad hudterapeut
 • 2022 ITEC diplomerad hudterapeut
 • 2022 Exuviance produkt och behandlings utbildning
 • 2023 PRX utbildning

Marzena utbildningar

Hudterapeut sedan 2008, vidareutbildad inom microblading och kosmetisk tatuering både i Sverige och utomlands. Från 2014 jobbar jag endast med tatueringen, det är det jag brinner för mest.
Phibrows Royal Artist, utbildad även inom BoldBrows och PhiContour (eyeliner & läppar).
Jag arbetar med endast säkra och marknadsledande varumärken såsom Phibrows.

 

Marzena personligt

Hos mig är du som kund viktigast. Med min erfarenhet, kunskaper och noggrannhet gör jag allt för att du ska vara nöjd. Fokus ligger bara på Dig!

Jag strävar ALLTID efter naturliga resultat.
Min målsättning är att framhäva och förfina en persons egna drag och utseende.

Mia personligt

Jag bor i Saltsjö-Boo, har en dotter och sambo.

Älskar att resa, då olika kulturer fascinerar mig. Jag är också intresserad av kost och hälsa samt gillar att spela tennis.

Hudvård för mig är viktigt pga att huden är kroppens största organ, och den avspeglar hur vi mår både på in/utsida och har med egen erfarenhet sett vad en sund hud kan göra åt en dålig självkänsla.

Mia utbildningar

 • 2006 KY-utbildning med inriktning hudvård 
 • 2007 Egen företagare sedan 2007 och arbetade då med ansiktsbehandlingar, pedikyr, manikyr, massage och kroppsbehandlingar, har även arbetat på Skepparholmens Spa.
 • 2009 Exuviance produkt och behandlingsutbildning
 • 2022 Utbildning i Neostratas hudvårdsprodukter för hemmavård samt i behandling på klinik inkl kemiska peels (HBS Nordic)
 • 2022 Laserutbildning Cutera Excel HR (Go North Medical)

Hannah utbildningar

Mer Information kommer inom kort.

 • 1999 Undersköterskeutbildning (Katarina Västra)
 • Arbetat inom palliativ vård och ASIH
 • 2022 Utbildning i Neostratas hudvårdsprodukter för hemmavård samt i behandling på klinik inkl kemiska peels (HBS Nordic)
 • 2022 SkinPen microneedling (Noscomed)
 • 2022 Laserutbildning Cutera Excel HR (Go North Medical)

Hannah personligt

Jag bor i Saltsjöbaden med min man och mina tre barn. 

Jag har lång erfarenhet inom vården som undersköterska inom olika områden. Arbetar extra på ASIH samt inom palliativ vård. Jag  har alltid haft ett stort intresse för hudvård dels pga att jag själv har en känslig hud och med den erfarenheten vet hur viktigt det är att ta hand om huden samt få rätt behandling och vård för huden. 

Emilie personligt

Jag bor i Nacka med mina barn och hundar.

Jag har lång erfarenhet av detaljhandeln, framför allt e-handel. Jag har sedan 2010 jobbat på företag som bland annat Odd Molly och Yoga Girl. 2021 blev jag certifierad Social Media Manager.

Huden för mig har alltid varit viktig då jag har haft ganska känslig och fuktfattig hud. Idag har jag efter professionell hjälp av SEH och kunskap om rätt hudvårdsmärken fått en fantastisk hud som mår bra och är frisk.

VD och grundare av Digital Solutions Sthlm samt utbildningssamordnare och marknadsansvarig på Stockholm Estetik & Hälsa .

Emilie utbildningar

Mer information inom kort

 • 2021 Digital Solutions Sthlm. (VD coh grundare av DSS)
 • 2022 Social Media Manager (Social Media Academy)

Caroline personligt

Jag är ursprungligen skåning men bor numera i Hägerstensåsen i södra Stockholm. Har en pojkvän och hans två tonårstjejer i Norrtälje. Jobbar också på blodbussen i Stockholm. 

Älskar att resa och upptäcka nya platser, kulturer och träffa nya människor. Personlig utveckling och spendera mycket tid i naturen och vid havet. Yoga, dans, musik och att få umgås med vänner och familj ger mig mycket energi. Padel är ett nyfunnet intresse, som både är socialt och superkul. 

Jag har lång erfarenhet inom vården och har jobbat inom de flesta områdena. Har alltid haft ett stort intresse för hudvård, då jag själv har en känslig hud med tidigare problem av eksem och irritation. Hudvård och hälsa går hand i hand och speglar vårt mående. 

Caroline utbildningar

 • 2008 Folkhögskola, Idrott och Hälsa, (Bosön Lidingö)

 • 2011 Sjuksköterska kandidatexamen, (KI Stockholm) 

 • 2018 International yoga och meditation teacher 200 h, (Malmö) 

 • 2018 Kurs microneedling, (FormaVita Stockholm)

 • 2019 Yinyogalärarutbildning 50 h, (Stockholm)

 • 2021 Utbildning HLR instruktör, (KI Stockholm) 

 • 2022 Livscoachutbildning

 • 2022 YumiLashes, YumiBrows, YumiFeet (Yumi Beauty)

Emma utbildningar

 • 2018 – 2022 Coop
 • 2020 utbildning i laslift- och browlift arbetat med färgning och formning av fransar och bryn
 • 2022 YumiLashes, YumiBrows, YumiFeet (Yumi Beauty)

Emma personligt

Bor i Nacka, fokus på träning och vänner.

Jag har alltid varit intresserad av hudvård, smink, färg och form.

Då jag i tonåren fick mycket akne så försökte jag hitta en lösning på det. Jag testade lite olika produkter men efter att jag  började med Neostrata Clarify produkter så mår min hud mycket bättre. Sedan har jag även fått skinpen behandlingar för att miska ärren som uppstod efter aknen och de har minskat mycket.

Jag vet med egen erfarenhet att huden behöver hjälp för att hålla sig  stark och frisk. 

Sofia personligt

Bor i Nacka, är gift och har tre barn. Älskar att dansa då det ger så mycket glädje och energi men har även på senare tid börjat träna lite mix  av olika kampsporter vilket är jätteroligt.

VD och grundare av Stockholm Estetik & Hälsa.
Startade upp Stockholm HLR & Hälsa AB 2018 och började då arbeta som konsult på ett HVB-hem som jag fortfarande arbetar för. Dessutom utbildade jag företag i Första hjälpen och HLR.

Under 2020 sålde jag HLR-företaget och startade samma år Stockholm Estetik & Hälsa AB. Efter egen informationssökning om huden samt mina egna problem med fet, aknebenägen hormonell hud samt min Typ 1 diabetes, fick jag ett stort intresse runt hudens uppbyggnad och betydelse för vår kropp, samt de sjukdomar huden kan råka ut för. 

Huden är det som skyddar oss och ska hållas stark och frisk länge. Det är ett organ som tydligt syns utåt ifall det mår bra eller inte. Jag insåg tidigt vikten av att arbeta förbyggande med huden för en starkare, friskare hud i bättre kondition – helt enkelt förbättra hudhälsan.

Sofia utbildningar

 • 2006 Sjuksköterska Kandidatexamen (Karolinska Institutet)
 • 2019 Magisterexamen i Arbete & Hälsa (Karolinska Institutet)(företagssjuksköterska)
 • 2017 Utbildad HLR-instruktör via Sjuksyrra AB
 • 2019 Utbildad Första hjälpen och HLR-instruktör (HLR-Konsulten)
 • 2020 Grundkurs i microneedling, skleroterapi, filler Aliaxin, stylage, Juvederm, botulinumtoxin Vistabel, microbotox Vistabel (Injektion och hälsa)
 • 2020 Grundkurs i Profhilo och filler Aliaxin (IBSA)
 • 2020 Avancerad kurs i filler Aliaxin (IBSA)
 • 2020 Dermapen microneedling (MM Skin care)
 • 2020 Grundkurs Botulinumtoxin Vistabel (Beautyfill)
 • 2020 Grundkurs filler Stylage (Beautyfill)
 • 2021 Grundkurs Viscoderm skinkó och skinkó e (IBSA)
 • 2021 Avancerad kurs i Profhilo (IBSA)
 • 2021 Grundkurs filler Aliaxin och Botulinumtoxin Vistabel (Dr Wrinkle Academy)
 • 2021 Avancerad kurs Botulinumtoxin Vistabel (Dr Wrinkle Academy)
 • 2021 Avancerad kurs i filler läppar Aliaxin (Dr Wrinkle Academy)
 • 2021, 2022 Utbildning i Neostratas hudvårdsprodukter för hemmavård samt i behandling på klinik inkl kemiska peels (HBS Nordic)
 • 2021 Komplikationskurs (Dr Wrinkle Academy)
 • 2022 SkinPen microneedling (Noscomed)
 • 2022 Laserutbildning Cutera Excel HR (Go North Medical)
 • 2022 Aliaxin läppar workshop (IBSA)
 • 2022 Kurs i Botulinumtoxin Bocouture (Noscomed Asthetic Institut)
 • 2022 Aliaxin tinning, nasojugal vecket workshop (IBSA)
 • 2022 YumiLashes, YumiBrows, YumiFeet (Yumi Beauty)
 • 2022 Viscoderm Hydrobooster & Profhilo Combinational Protocol Masterclass (IBSA)
 • 2022 Aliaxin Midface Rejuvenation Hands-On Workshop (IBSA)
 • 2022 Aliaxin Perioral Hands-On Workshop (IBSA)
error: OBS: Innehåll går inte att kopiera !!