Vår integritetspolicy

EU-förordningen GDPR (General Data Protection Regulation), allmänna dataskyddsförordningen EU 2016/679, började gälla 25 maj 2018. Den innebär skärpta krav på personuppgiftsbehandling vilket också avspeglas i vår integritetspolicy. Vi på Stockholm Estetik & Hälsa AB tar våra kunders, anställdas och andra intressenters personliga integritet på största allvar. Därför vill vi säkerställa att alla personuppgifter alltid hanteras korrekt, är uppdaterade och skyddas. För oss är det viktigt du kan känna dig trygg när du lämnar information till oss, när du använder någon av våra tjänster eller kontaktar oss.

För att kunna utföra våra tjänster på ett korrekt sätt behöver vi behandla vissa typer av personuppgifter. Med behandling menar vi all insamling, lagring, hantering, ändring och användning av personuppgifter. I den här integritetspolicyn kan du läsa hur vi behandlar dina personuppgifter, hur du kontaktar oss eller tillsynsmyndigheten, samt vilka rättigheter du har.

Personuppgiftsansvarig

Stockholm Estetik & Hälsa AB (559268-2743) är personuppgiftsansvarig och vi ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter sker enligt gällande lagstiftning. Du kan alltid kontakta Stockholm Estetik & Hälsa AB på antingen telefon 0722 164949 eller mail support@estetikochhalsa.se.

Säkerheten för dina personuppgifter

För att skydda dina personuppgifter som vi behandlar så vidtar vi en rad olika tekniska skyddsåtgärder. Våra medarbetare har bara tillgång till de uppgifter som de behöver i sitt arbete och vi jobbar aktivt med att utbilda om vikten av sekretess och hur man upprätthåller integritet och säkerhet för personuppgifter.

Stockholm Estetik & Hälsa AB behandlar dina personuppgifter i samband med

För att vi ska kunna erbjuda dig våra tjänster så behandlar vi personuppgifter i följande situationer och för följande ändamål. Vi sparar inga uppgifter längre tid än vi behöver för nedan angivna ändamål, och så länge du är kund hos oss eller så länge de måste sparas pga. lagkrav. Bokföringen måste sparas i 7 år efter avslutat räkenskapsår vilket kan inkludera information om avtal med dig som kund eller leverantör.

  • Du fyller i en hälsodeklaration som samlar in personuppgifter med stöd av samtycke
  • Du registrerar dig som kund
  • Du bokar en behandling
  • Du handlar produkter av oss
  • Du levererar produkter till oss som leverantör
  • Personuppgifter vi samlar in via vår webbplats – cookies, kontaktformulär, bokningar
  • Du registrerar dig för vårt nyhetsbrev med stöd av samtycke

Hur vi använder insamlad information (ändamål):

  • När du skickat epost till någon av våra anställda eller våra officiella adresser används uppgifterna för att upprätthålla kontakten med dig. Detsamma gäller när vi har mejlat dig.
  • När du ringer till oss används dina uppgifter för att upprätthålla kontakten med dig.
  • Vi behöver behandla hälsouppgifter för att kunna utföra våra tjänster och behandlingar för dig som kund, samt för att leva upp till kravet på journalföring.
  • För att kunna skicka information till dig så som bekräftelse/påminnelser om behandling, konsultation, information, och andra erbjudanden.

När och hur vi delar personuppgifter med andra

Vi säljer inte dina personuppgifter till tredje part och kommer inte att föra dina personuppgifter till annat land (EU/ESS). I vissa lägen är vi skyldiga att lämna ut personuppgifter för att följa lagkrav eller krav från myndigheter. Vi kan också behöva lämna ut personuppgifter för att skydda våra rättsliga intressen eller för att upptäcka och förebygga bedrägerier.

Om cookies

När du besöker vår webbplats och vår webbshop samlas uppgifter in via t.ex. cookies. Detta görs dock bara efter ett separat godkännande från dig. Då lagras informationen om vilka sidor som besöks och din användning. Uppgifterna kan t.ex. vara IP-adress, operativsystem, webbläsare, och enhetsinformation. Om du inte godkänner cookies kan det medföra att vi inte kan erbjuda dig tjänster som ingår i vårt erbjudande.

Individuella rättigheter

Dataskyddsförordningen ger dig en rad rättigheter gentemot oss som behandlar dina personuppgifter. För att åberopa dessa rättigheter kontaktar du oss via någon av våra kontaktvägar. Vi strävar alltid efter att ha korrekta uppgifter och därför rättar, kompletterar, raderar eller avidentifierar vi personuppgifter när det behövs. Om du tycker att någon uppgift är felaktig eller missvisande bör du kontakta oss omedelbart. Anser du att vi på något sätt har behandlat dina personuppgifter felaktigt så kan du lämna in en anmälan till tillsynsmyndigheten som är Datainspektionen. Deras kontaktuppgifter finns nedan under rubriken Tillsynsmyndighet.

Rättslig grund

När du lämnar uppgifterna till oss ger du din tillåtelse till Stockholm Estetik & Hälsa att registrera och lagra uppgifterna för de angivna ändamålen. Den rättsliga grunden vi stödjer oss på för att behandla och lagra uppgifterna är:

  • Uppfyllande och fullgörande av avtal, t.ex. bokning eller köp av våra tjänster.
  • Rättslig förpliktelse, t.ex. sköta vår bokföring.
  • Samtycke – när du godkänt att vi får behandla dina uppgifter, t.ex. i samband med en hälsodeklaration

Rätt till registerutdrag

Du har rätt att utan kostnad få information om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar. I utdraget ser du vilka typer av personuppgifter om dig som vi behandlar, ändamålen med behandlingen. Tänk på att en begäran om registerutdrag ska vara skriftlig och underskriven.

Rätt till rättelse

Om du anser att vi har felaktiga eller missvisande personuppgifter om dig så kan du be oss om att få dem rättade eller att få dem kompletterade med personuppgifter som är relevanta för behandlingen.

Rätt till radering

Under vissa förutsättningar kan du begära att få personuppgifter som vi behandlar raderade, till exempel om de inte längre behövs för det syfte som de samlades in för. Personuppgifter som vi behöver för att vi ska kunna fullfölja avtal mot dig som kund eller leverantör eller för att kunna följa lagkrav kan du dock inte få raderade.

Tillsynsmyndighet

Det är Datainspektionen som är tillsynsmyndighet och de kan nås på kontaktuppgifterna nedan:

Telefon: 08-657 61 00
E-post: datainspektionen@datainspektionen.se
Postadress: Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm

Kontakta oss

Om du har några som helst funderingar kring hur och varför vi hanterar personuppgifter & cookies är du välkommen att kontakta oss direkt på support@estetikochhalsa.se

Ändring av personuppgiftspolicy

Stockholm Estetik & Hälsa förbehåller sig rätten att ändra denna personuppgiftspolicy vid behov. Senaste versionen av personuppgiftspolicyn finns alltid tillgänglig på www.estetikochhalsa.se/integritetspolicy.

Kontakta oss

076-314 2815

Telefontid 09:00 – 17:00

Adress: Åsastigen 22, 13235 Saltsjö-Boo (Nacka)

Email: stockholm@estetikochhalsa.se

Mia personligt

Jag bor i Saltsjö-Boo, har en dotter och sambo.

Älskar att resa, då olika kulturer fascinerar mig. Jag är också intresserad av kost och hälsa samt gillar att spela tennis.

Hudvård för mig är viktigt pga att huden är kroppens största organ, och den avspeglar hur vi mår både på in/utsida och har med egen erfarenhet sett vad en sund hud kan göra åt en dålig självkänsla.

Mia utbildningar

  • 2006 KY-utbildning med inriktning hudvård 
  • 2007 Egen företagare sedan 2007 och arbetade då med ansiktsbehandlingar, pedikyr, manikyr, massage och kroppsbehandlingar, har även arbetat på skepparholmens Spa.
  • 2009 Exuviance produkt o behandlings -utbildning
  • 2022 Utbildning i Neostratas hudvårdsprodukter för hemmavård samt i behandling på klinik inkl kemiska peels (HBS Nordic)
  • 2022 Laserutbildning Cutera Excel HR (Go North Medical)

Hannah utbildningar

Mer Information kommer inom kort.

  • 1999 Undersköterskeutbildning (Katarina Västra)
  • Arbetat inom palliativ vård och ASIH
  • 2022 Utbildning i Neostratas hudvårdsprodukter för hemmavård samt i behandling på klinik inkl kemiska peels (HBS Nordic)
  • 2022 SkinPen microneedling (Noscomed)
  • 2022 Laserutbildning Cutera Excel HR (Go North Medical)

Hannah personligt

Jag bor i Saltsjöbaden med min man och mina tre barn. 

Jag har lång erfarenhet inom vården som undersköterska inom olika områden. Arbetar extra på ASIH samt inom palliativ vård. Jag  har alltid haft ett stort intresse för hudvård dels pga att jag själv har en känslig hud och med den erfarenheten vet hur viktigt det är att ta hand om huden samt få rätt behandling och vård för huden. 

Emilie personligt

Jag bor i Nacka med mina barn och hundar.

Jag har lång erfarenhet av detaljhandeln, framför allt e-handel. Jag har sedan 2010 jobbat på företag som bland annat Odd Molly och Yoga Girl. 2021 blev jag certifierad Social Media Manager.

Huden för mig har alltid varit viktig då jag har haft ganska känslig och fuktfattig hud. Idag har jag efter professionell hjälp av SEH och kunskap om rätt hudvårdsmärken fått en fantastisk hud som mår bra och är frisk.

VD och grundare av Digital Solutions Sthlm samt utbildningssamordnare och marknadsansvarig på Stockholm Estetik & Hälsa .

Emilie utbildningar

Mer information inom kort

  • 2021 Digital Solutions Sthlm. (VD coh grundare av DSS)
  • 2022 Social Media Manager (Social Media Academy)

Caroline personligt

Jag är ursprungligen skåning men bor numera i Hägerstensåsen i södra Stockholm. Har en pojkvän och hans två tonårstjejer i Norrtälje. Jobbar också på blodbussen i Stockholm. 

Älskar att resa och upptäcka nya platser, kulturer och träffa nya människor. Personlig utveckling och spendera mycket tid i naturen och vid havet. Yoga, dans, musik och att få umgås med vänner och familj ger mig mycket energi. Padel är ett nyfunnet intresse, som både är socialt och superkul. 

Jag har lång erfarenhet inom vården och har jobbat inom de flesta områdena. Har alltid haft ett stort intresse för hudvård, då jag själv har en känslig hud med tidigare problem av eksem och irritation. Hudvård och hälsa går hand i hand och speglar vårt mående. 

Caroline utbildningar

  • 2008 Folkhögskola, Idrott och Hälsa, (Bosön Lidingö)

  • 2011 Sjuksköterska kandidatexamen, (KI Stockholm) 

  • 2018 International yoga och meditation teacher 200 h, (Malmö) 

  • 2018 Kurs microneedling, (FormaVita Stockholm)

  • 2019 Yinyogalärarutbildning 50 h, (Stockholm)

  • 2021 Utbildning HLR instruktör, (KI Stockholm) 

  • 2022 Livscoachutbildning

  • 2022 YumiLashes, YumiBrows, YumiFeet (Yumi Beauty)

Emma utbildningar

  • 2018 – 2022 Coop
  • 2020 utbildning i laslift- och browlift arbetat med färgning och formning av fransar och bryn
  • 2022 YumiLashes, YumiBrows, YumiFeet (Yumi Beauty)

Emma personligt

Bor i Nacka, fokus på träning och vänner.

Jag har alltid varit intresserad av hudvård, smink, färg och form.

Då jag i tonåren fick mycket akne så försökte jag hitta en lösning på det. Jag testade lite olika produkter men efter att jag  började med Neostrata Clarify produkter så mår min hud mycket bättre. Sedan har jag även fått skinpen behandlingar för att miska ärren som uppstod efter aknen och de har minskat mycket.

Jag vet med egen erfarenhet att huden behöver hjälp för att hålla sig  stark och frisk. 

Sofia personligt

Bor i Nacka, är gift och har tre barn. Älskar att dansa då det ger så mycket glädje och energi men har även på senare tid börjat träna lite mix  av olika kampsporter vilket är jätteroligt.

VD och grundare av Stockholm Estetik & Hälsa.
Startade upp Stockholm HLR & Hälsa AB 2018 och började då arbeta som konsult på ett HVB-hem som jag fortfarande arbetar för. Dessutom utbildade jag företag i Första hjälpen och HLR.

Under 2020 sålde jag HLR-företaget och startade samma år Stockholm Estetik & Hälsa AB. Efter egen informationssökning om huden samt mina egna problem med fet, aknebenägen hormonell hud samt min Typ 1 diabetes, fick jag ett stort intresse runt hudens uppbyggnad och betydelse för vår kropp, samt de sjukdomar huden kan råka ut för. 

Huden är det som skyddar oss och ska hållas stark och frisk länge. Det är ett organ som tydligt syns utåt ifall det mår bra eller inte. Jag insåg tidigt vikten av att arbeta förbyggande med huden för en starkare, friskare hud i bättre kondition – helt enkelt förbättra hudhälsan.

Sofia utbildningar

  • 2006 Sjuksköterska Kandidatexamen (Karolinska Institutet)
  • 2019 Magisterexamen i Arbete & Hälsa (Karolinska Institutet)(företagssjuksköterska)
  • 2017 Utbildad HLR-instruktör via Sjuksyrra AB
  • 2019 Utbildad Första hjälpen och HLR-instruktör (HLR-Konsulten)
  • 2020 Grundkurs i microneedling, skleroterapi, filler Aliaxin, stylage, Juvederm, botulinumtoxin Vistabel, microbotox Vistabel (Injektion och hälsa)
  • 2020 Grundkurs i Profhilo och filler Aliaxin (IBSA)
  • 2020 Avancerad kurs i filler Aliaxin (IBSA)
  • 2020 Dermapen microneedling (MM Skin care)
  • 2020 Grundkurs Botulinumtoxin Vistabel (Beautyfill)
  • 2020 Grundkurs filler Stylage (Beautyfill)
  • 2021 Grundkurs Viscoderm skinkó och skinkó e (IBSA)
  • 2021 Avancerad kurs i Profhilo (IBSA)
  • 2021 Grundkurs filler Aliaxin och Botulinumtoxin Vistabel (Dr Wrinkle Academy)
  • 2021 Avancerad kurs Botulinumtoxin Vistabel (Dr Wrinkle Academy)
  • 2021 Avancerad kurs i filler läppar Aliaxin (Dr Wrinkle Academy)
  • 2021, 2022 Utbildning i Neostratas hudvårdsprodukter för hemmavård samt i behandling på klinik inkl kemiska peels (HBS Nordic)
  • 2021 Komplikationskurs (Dr Wrinkle Academy)
  • 2022 SkinPen microneedling (Noscomed)
  • 2022 Laserutbildning Cutera Excel HR (Go North Medical)
  • 2022 Aliaxin läppar workshop (IBSA)
  • 2022 Kurs i Botulinumtoxin Bocouture (Noscomed Asthetic Institut)
  • 2022 Aliaxin tinning, nasojugal vecket workshop (IBSA)
  • 2022 YumiLashes, YumiBrows, YumiFeet (Yumi Beauty)
error: OBS: Innehåll går inte att kopiera !!