Om oss

Sofia Hammarberg, VD​

För oss är det viktigt att stå för behandlingar med hög kvalitet, där du känner dig sedd, hörd och delaktig i din behandling. Du är unik, och vi har alla våra egna förutsättningar, inre och yttre omständigheter som påverkar vår hud.
Vårt främsta fokus är att arbeta preventivt med behandlingar och produkter (bland annat hyaluronsyra, vitaminer och mineraler) som stärker och bygger upp kroppens egna produktion av ämnen som leder till t ex ökad fukt vilket bidrar till en starkare och friskare hud.
Tillsammans med vår kompetens och dina önskemål bildar vi ett team för att uppnå ett önskvärt resultat.
Vi är legitimerade sjuksköterskor med lång erfarenhet från vården, och även utbildade inom arbetsmiljö & hälsa, samt injektionsteknik.

"Vår vision är ett naturligt resultat du känner igen dig i"

Stockholm Estetik & Hälsa

Säkerhet och trygghet är viktiga ledord för oss så att du som kund ska känna dig trygg när du behandlas av oss. Stockholm Estetik & Hälsa är registrerade hos Inspektionen för vård och omsorg (IVO), är patientförsäkrad hos Folksam, och har endast legitimerade injektionssjuksköterskor med lång erfarenhet inom vården. Ansvarig läkare är Dr. Mikael Gürtelschmid, VeinCare Kliniken.

Välkommen till oss!

Kontakta oss

076-314 2815

Telefontid 09:00 – 17:00

Adress: Åsastigen 22, 13235 Saltsjö-Boo (Nacka)

Email: stockholm@estetikochhalsa.se

error: OBS: Innehåll går inte att kopiera !!