Fillers

Fillers

Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna med omedelbart resultat.

Fillers innehåller hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen och bidrar till att ge huden fukt och volym. Hylauronsyra minskar med tiden var på vi får mer rynkor och minskad volym med stigande ålder.

Fillers skapar en naturlig volym som jämnar ut synliga linjer och rynkor, ger struktur och en uppstramande, lyftande effekt. Dessutom bidrar fillers till att förbättra hudkvaliteten, minskar ålderstecken samt återfuktar huden.

Behandlingsområden

Behandlingsområde är framförallt ansiktet där resultatet ger ett mer fylligare, slätare och ungdomligare utseende. Fillers används bland annat för behandling av rynkor, ärr och läppförstoring. Det är en snabb behandling med omedelbart resultat och låga risker för biverkningar samt begränsad konvalescens.   Hyaluronsyra bryts ner naturligt i kroppen vilket gör att effekten av fillers inte är bestående utan kan varierar mellan 4 – 24 månader beroende på vilket fillers som använts, kundens egna förutsättningar samt hur regelbundet man har gjort fillers. 

Fillers Läppar Nacka

Läppar

Läpparna har en viktig del för ansiktets definition. Genom att behandla läpparna med en filler tillför man ny fukt i form av hyaluronsyra som fillers består av vilket bygger, formar och skapar en volym och balans i läpparna.

Fillers Marionettlinjer Nacka

Marionettlinjer

Marionettlinjer, även kallat sura mungipor, är de linjer som går från mungiporna ner till käklinjen. Behandling med fillers tillför fukt, fyller ojämnheter och återskapar en volym, balans och harmoni i ansiktet vilket ger ett mer gladare utseende.

Fillers Nasolabialveck Nacka

Nasolabialveck

Nasolabialveck är de linjer som löper från näsan ner till mungiporna. Linjerna blir mer framträdande med åldern pga av att vävnaden i ansiktet förlorar volym. Med sin hyaluronsyra binder fillers fukt och återskapar en volym som slätar ut linjerna.

Fillers Kinder Nacka

Kinder

Kindernas form har en stor betydelse för ansiktet som helhet. Med hyaluronsyrabaserad fillers tillförs ny fukt vilket fyller ut, bygger, formar och skapar både en volym, förstoring och utfyllnad i kinderna för ett mer balanserat, symmetriskt och piggare utseende.

Fillers Haka Nacka

Haka

Hakan har en viktig roll för ansiktets proportioner och symmetri. Genom att behandla hakan med fillers kan man både skulptera, markera, bygga volym och fylla ut ojämnheter i hakan.

Fillers fina linjer och rynkor Nacka

Fina linjer och rynkor

Rynkor uppstår med stigande ålder och är en naturlig process när ansiktet och huden förlorar både fett, kollagen, elastin och hyaluronsyra vilket leder till förlorad volym och elasticitet. Processen varierar från person till person påverkad av bland annat ärftliga och yttre faktorer. Med fillers kan vi få huden att se slätare, piggare och fräschare ut.

Inför behandling med fillers är det viktigt att du läser vår informationssida kring behandlingen, då sidan innehåller viktig information för att du ska få så bra resultat som möjligt av din behandling

Läs mer på länken nedan

Dermapen Microneedling

Totalt ansiktslyft med Fillers

...........................

13

Totalt ansiktslyft med Fillers

...........................

Fillers Marionettlinjer Nacka

Behandling olika områden??? Tex en kund vill ha bara läppar och marionett???

....................

Produkter vi använder

Aliaxin

Aliaxin är en produkt som innehåller ultraren hyaluronsyra och som på ett enkelt och naturligt sätt tas upp av huden och ger fastare konturer, ökat lyft och återfuktning. Då olika områden på ansiktet kräver olika typer av behandlingar kan Aliaxins breda produktserie behandla ansiktets 12 olika områden samtidigt.

Botox Kråksparkar Nacka

Juvéderm

Juvéderm är ett fillers med hyaluronsyra (HA) som integreras i vävnaden, vilket bidrar till att behandlingen minskar ålderstecken, framhäver en naturlig känsla och förstärker ett vackert utseende. Juvéderm behandlar både stora och små linjer och veck samt rynkor i olika delar av ansiktet. Resultatet kan vara i upp till 9–24 månader beroende på vilket område som har behandlats.

Fillers Juvederm Nacka

Lite fakta om olika kroppsegna protein och enzymer som också återfinns i hyaluronsyrabaserade fillers

  • Kollagen är ett fiberprotein som framför allt hjälper till att bilda struktur, ge stadga och är motståndskraftig mot slitande krafter. Kollagen återfinns bland annat i ben, hud, och senor.

  • Elastin är ett protein som finns bland annat i huden. Elastin är elastiskt och låter många typer av vävnad i kroppen återfå sin normala form efter att ha blivit utsträckt, intryckt eller nypt.

  • Hyaluronsyra (HA) är ett enzym som har en kraftigt vattenupptagande förmåga, det hjälper till att binda fukt i huden. Enzymet minskas i kroppen i takt med att vi åldras vilket också gör att den generella fukthalten i huden blir lägre med åldern, vilket också leder till att huden blir slappare och rynkigare.
error: OBS: Innehåll går inte att kopiera !!