Fillers

Fillers

Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna med omedelbart resultat.

Fillers innehåller hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen och bidrar till att ge huden fukt och volym. Hylauronsyra minskar med tiden var på vi får mer rynkor och minskad volym med stigande ålder.

Fillers skapar en naturlig volym som jämnar ut synliga linjer och rynkor, ger struktur och en uppstramande, lyftande effekt. Dessutom bidrar fillers till att förbättra hudkvaliteten, minskar ålderstecken samt återfuktar huden.

Behandlingsområden

Behandlingsområde är framförallt ansiktet där resultatet ger ett mer fylligare, slätare och ungdomligare utseende. Fillers används bland annat för behandling av rynkor, ärr och läppförstoring. Det är en snabb behandling med omedelbart resultat och låga risker för biverkningar samt begränsad konvalescens.   Hyaluronsyra bryts ner naturligt i kroppen vilket gör att effekten av fillers inte är bestående utan kan varierar mellan 4 – 24 månader beroende på vilket fillers som använts, kundens egna förutsättningar samt hur regelbundet man har gjort fillers. 

Fillers läpparNacka

Läppar

Läpparna har en viktig del för ansiktets definition. Genom att behandla läpparna med en filler tillför man ny fukt i form av hyaluronsyra som fillers består av vilket bygger, formar och skapar en volym och balans i läpparna.

Fillers marionett nyagatan5

Marionettlinjer

Marionettlinjer, även kallat sura mungipor, är de linjer som går från mungiporna ner till käklinjen. Behandling med fillers tillför fukt, fyller ojämnheter och återskapar en volym, balans och harmoni i ansiktet vilket ger ett mer gladare utseende.

Fillers Marionettlinjer Nacka

Nasolabialveck

Nasolabialveck är de linjer som löper från näsan ner till mungiporna. Linjerna blir mer framträdande med åldern pga av att vävnaden i ansiktet förlorar volym. Med sin hyaluronsyra binder fillers fukt och återskapar en volym som slätar ut linjerna.

Fillers Kinder Nacka

Kinder

Kindernas form har en stor betydelse för ansiktet som helhet. Med hyaluronsyrabaserad fillers tillförs ny fukt vilket fyller ut, bygger, formar och skapar både en volym, förstoring och utfyllnad i kinderna för ett mer balanserat, symmetriskt och piggare utseende.

Fillers Haka Nacka

Haka eller käkelinje

Hakan och käkpartiet har en viktig roll för ansiktets proportioner och symmetri. Genom att behandla hakan och eller käklinjer med fillers kan man både skulptera, markera, bygga volym och fylla ut ojämnheter.

Fillers fina linjer och rynkor Nacka

Fina linjer och rynkor

Rynkor uppstår med stigande ålder och är en naturlig process när ansiktet och huden förlorar både fett, kollagen, elastin och hyaluronsyra vilket leder till förlorad volym och elasticitet. Processen varierar från person till person påverkad av bland annat ärftliga och yttre faktorer. Med fillers kan vi få huden att se slätare, piggare och fräschare ut.

Inför behandling med fillers är det viktigt att du läser vår informationssida kring behandlingen, då sidan innehåller viktig information för att du ska få så bra resultat som möjligt av din behandling

Läs mer på länken nedan

Dermapen Microneedling

Totalt ansiktslyft med Fillers

...........................

13

Totalt ansiktslyft med Fillers

...........................

Fillers Marionettlinjer Nacka

Behandling olika områden??? Tex en kund vill ha bara läppar och marionett???

....................

Produkter vi använder

Aliaxin

Aliaxin är en produkt som innehåller ultraren hyaluronsyra och som på ett enkelt och naturligt sätt tas upp av huden och ger fastare konturer, ökat lyft och återfuktning. Då olika områden på ansiktet kräver olika typer av behandlingar kan Aliaxins breda produktserie behandla ansiktets 12 olika områden samtidigt.

Botox Kråksparkar Nacka

Juvéderm

Juvéderm är ett fillers med hyaluronsyra (HA) som integreras i vävnaden, vilket bidrar till att behandlingen minskar ålderstecken, framhäver en naturlig känsla och förstärker ett vackert utseende. Juvéderm behandlar både stora och små linjer och veck samt rynkor i olika delar av ansiktet. Resultatet kan vara i upp till 9–24 månader beroende på vilket område som har behandlats.

Fillers Juvederm Nacka

Lite fakta om olika kroppsegna protein och enzymer som också återfinns i hyaluronsyrabaserade fillers

 • Kollagen är ett fiberprotein som framför allt hjälper till att bilda struktur, ge stadga och är motståndskraftig mot slitande krafter. Kollagen återfinns bland annat i ben, hud, och senor.

 • Elastin är ett protein som finns bland annat i huden. Elastin är elastiskt och låter många typer av vävnad i kroppen återfå sin normala form efter att ha blivit utsträckt, intryckt eller nypt.

 • Hyaluronsyra (HA) är ett enzym som har en kraftigt vattenupptagande förmåga, det hjälper till att binda fukt i huden. Enzymet minskas i kroppen i takt med att vi åldras vilket också gör att den generella fukthalten i huden blir lägre med åldern, vilket också leder till att huden blir slappare och rynkigare.

Mia personligt

Jag bor i Saltsjö-Boo, har en dotter och sambo.

Älskar att resa, då olika kulturer fascinerar mig. Jag är också intresserad av kost och hälsa samt gillar att spela tennis.

Hudvård för mig är viktigt pga att huden är kroppens största organ, och den avspeglar hur vi mår både på in/utsida och har med egen erfarenhet sett vad en sund hud kan göra åt en dålig självkänsla.

Mia utbildningar

 • 2006 KY-utbildning med inriktning hudvård 
 • 2007 Egen företagare sedan 2007 och arbetade då med ansiktsbehandlingar, pedikyr, manikyr, massage och kroppsbehandlingar, har även arbetat på skepparholmens Spa.
 • 2009 Exuviance produkt o behandlings -utbildning
 • 2022 Utbildning i Neostratas hudvårdsprodukter för hemmavård samt i behandling på klinik inkl kemiska peels (HBS Nordic)
 • 2022 Laserutbildning Cutera Excel HR (Go North Medical)

Hannah utbildningar

Mer Information kommer inom kort.

 • 1999 Undersköterskeutbildning (Katarina Västra)
 • Arbetat inom palliativ vård och ASIH
 • 2022 Utbildning i Neostratas hudvårdsprodukter för hemmavård samt i behandling på klinik inkl kemiska peels (HBS Nordic)
 • 2022 SkinPen microneedling (Noscomed)
 • 2022 Laserutbildning Cutera Excel HR (Go North Medical)

Hannah personligt

Jag bor i Saltsjöbaden med min man och mina tre barn. 

Jag har lång erfarenhet inom vården som undersköterska inom olika områden. Arbetar extra på ASIH samt inom palliativ vård. Jag  har alltid haft ett stort intresse för hudvård dels pga att jag själv har en känslig hud och med den erfarenheten vet hur viktigt det är att ta hand om huden samt få rätt behandling och vård för huden. 

Emilie personligt

Jag bor i Nacka med mina barn och hundar.

Jag har lång erfarenhet av detaljhandeln, framför allt e-handel. Jag har sedan 2010 jobbat på företag som bland annat Odd Molly och Yoga Girl. 2021 blev jag certifierad Social Media Manager.

Huden för mig har alltid varit viktig då jag har haft ganska känslig och fuktfattig hud. Idag har jag efter professionell hjälp av SEH och kunskap om rätt hudvårdsmärken fått en fantastisk hud som mår bra och är frisk.

VD och grundare av Digital Solutions Sthlm samt utbildningssamordnare och marknadsansvarig på Stockholm Estetik & Hälsa .

Emilie utbildningar

Mer information inom kort

 • 2021 Digital Solutions Sthlm. (VD coh grundare av DSS)
 • 2022 Social Media Manager (Social Media Academy)

Caroline personligt

Jag är ursprungligen skåning men bor numera i Hägerstensåsen i södra Stockholm. Har en pojkvän och hans två tonårstjejer i Norrtälje. Jobbar också på blodbussen i Stockholm. 

Älskar att resa och upptäcka nya platser, kulturer och träffa nya människor. Personlig utveckling och spendera mycket tid i naturen och vid havet. Yoga, dans, musik och att få umgås med vänner och familj ger mig mycket energi. Padel är ett nyfunnet intresse, som både är socialt och superkul. 

Jag har lång erfarenhet inom vården och har jobbat inom de flesta områdena. Har alltid haft ett stort intresse för hudvård, då jag själv har en känslig hud med tidigare problem av eksem och irritation. Hudvård och hälsa går hand i hand och speglar vårt mående. 

Caroline utbildningar

 • 2008 Folkhögskola, Idrott och Hälsa, (Bosön Lidingö)

 • 2011 Sjuksköterska kandidatexamen, (KI Stockholm) 

 • 2018 International yoga och meditation teacher 200 h, (Malmö) 

 • 2018 Kurs microneedling, (FormaVita Stockholm)

 • 2019 Yinyogalärarutbildning 50 h, (Stockholm)

 • 2021 Utbildning HLR instruktör, (KI Stockholm) 

 • 2022 Livscoachutbildning

 • 2022 YumiLashes, YumiBrows, YumiFeet (Yumi Beauty)

Emma utbildningar

 • 2018 – 2022 Coop
 • 2020 utbildning i laslift- och browlift arbetat med färgning och formning av fransar och bryn
 • 2022 YumiLashes, YumiBrows, YumiFeet (Yumi Beauty)

Emma personligt

Bor i Nacka, fokus på träning och vänner.

Jag har alltid varit intresserad av hudvård, smink, färg och form.

Då jag i tonåren fick mycket akne så försökte jag hitta en lösning på det. Jag testade lite olika produkter men efter att jag  började med Neostrata Clarify produkter så mår min hud mycket bättre. Sedan har jag även fått skinpen behandlingar för att miska ärren som uppstod efter aknen och de har minskat mycket.

Jag vet med egen erfarenhet att huden behöver hjälp för att hålla sig  stark och frisk. 

Sofia personligt

Bor i Nacka, är gift och har tre barn. Älskar att dansa då det ger så mycket glädje och energi men har även på senare tid börjat träna lite mix  av olika kampsporter vilket är jätteroligt.

VD och grundare av Stockholm Estetik & Hälsa.
Startade upp Stockholm HLR & Hälsa AB 2018 och började då arbeta som konsult på ett HVB-hem som jag fortfarande arbetar för. Dessutom utbildade jag företag i Första hjälpen och HLR.

Under 2020 sålde jag HLR-företaget och startade samma år Stockholm Estetik & Hälsa AB. Efter egen informationssökning om huden samt mina egna problem med fet, aknebenägen hormonell hud samt min Typ 1 diabetes, fick jag ett stort intresse runt hudens uppbyggnad och betydelse för vår kropp, samt de sjukdomar huden kan råka ut för. 

Huden är det som skyddar oss och ska hållas stark och frisk länge. Det är ett organ som tydligt syns utåt ifall det mår bra eller inte. Jag insåg tidigt vikten av att arbeta förbyggande med huden för en starkare, friskare hud i bättre kondition – helt enkelt förbättra hudhälsan.

Sofia utbildningar

 • 2006 Sjuksköterska Kandidatexamen (Karolinska Institutet)
 • 2019 Magisterexamen i Arbete & Hälsa (Karolinska Institutet)(företagssjuksköterska)
 • 2017 Utbildad HLR-instruktör via Sjuksyrra AB
 • 2019 Utbildad Första hjälpen och HLR-instruktör (HLR-Konsulten)
 • 2020 Grundkurs i microneedling, skleroterapi, filler Aliaxin, stylage, Juvederm, botulinumtoxin Vistabel, microbotox Vistabel (Injektion och hälsa)
 • 2020 Grundkurs i Profhilo och filler Aliaxin (IBSA)
 • 2020 Avancerad kurs i filler Aliaxin (IBSA)
 • 2020 Dermapen microneedling (MM Skin care)
 • 2020 Grundkurs Botulinumtoxin Vistabel (Beautyfill)
 • 2020 Grundkurs filler Stylage (Beautyfill)
 • 2021 Grundkurs Viscoderm skinkó och skinkó e (IBSA)
 • 2021 Avancerad kurs i Profhilo (IBSA)
 • 2021 Grundkurs filler Aliaxin och Botulinumtoxin Vistabel (Dr Wrinkle Academy)
 • 2021 Avancerad kurs Botulinumtoxin Vistabel (Dr Wrinkle Academy)
 • 2021 Avancerad kurs i filler läppar Aliaxin (Dr Wrinkle Academy)
 • 2021, 2022 Utbildning i Neostratas hudvårdsprodukter för hemmavård samt i behandling på klinik inkl kemiska peels (HBS Nordic)
 • 2021 Komplikationskurs (Dr Wrinkle Academy)
 • 2022 SkinPen microneedling (Noscomed)
 • 2022 Laserutbildning Cutera Excel HR (Go North Medical)
 • 2022 Aliaxin läppar workshop (IBSA)
 • 2022 Kurs i Botulinumtoxin Bocouture (Noscomed Asthetic Institut)
 • 2022 Aliaxin tinning, nasojugal vecket workshop (IBSA)
 • 2022 YumiLashes, YumiBrows, YumiFeet (Yumi Beauty)
error: OBS: Innehåll går inte att kopiera !!